Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kos - Kos

Ideális kapcsolat – feltéve, ha szeretitek a harcot, bár ez egy Kosnál nem okozhat gondot. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, ám ugyanilyen gyorsan el is vesztitek lelkesedéseteket, és egyikőtök sem alkalmas kitartó, szívós munkára. Makacs, önfejű emberek vagytok mindketten, ezért gyakran lehetnek nézeteltérések – a legjobb, ha beosztjátok: páros héten egyikőtök enged, aztán fordítva.


Kos - Bika

Kellemes, baráti kapcsolat, sőt, akár szenvedélyes is lehet, ám egy idő után be kell látnod: partnered nem képes követni a tempót – ő jóval nyugodtabb, megfontoltabb. Ilyenkor vegyél vissza egy kicsit, próbálj kevésbé követelőző lenni. Hallgasd meg tanácsait (még ha fütyülsz is rájuk), ne nyakaskodj. És ne szórd olyan feltűnően a pénzt – tudod jól, hogy társadat semmivel sem tudod jobban felbosszantani.


Kos - Ikrek

Vidám, lelkesítő kapcsolat. Társadat lenyűgözi vakmerőséged, neked pedig imponál a másik intelligenciája, szellemessége. Kedvelitek a kalandokat, mozgékonyak, kíváncsiak vagytok, bár partnered közel sem olyan merész, mint amilyennek mutatja magát, s így rizikósabb helyzetekben csődöt mondhat. Ne vedd túl komolyan, amit mesél vagy ígér – szeret túlzásokba esni. Légy hozzá kevésbé szigorú, akkor nem csalódhatsz.


Kos - Rák

Szoros, meghitt kapcsolat. Elbűvöl egy Rák kedvessége, naivitása, úgy érzed, valódi "kincsre" bukkantál. Örömmel gyámolítod, gondoskodsz róla – igaz, olykor elveszted türelmed, mert társad olyan, mint egy kisgyerek: váratlanul elkeseredik vagy éppen durcás lesz, és engesztelni kell. Ám képtelenség rá haragudni, mert a következő pillanatban már megint vidám, ártatlanul mosolyog, és minden a legnagyobb rendben van.


Kos - Oroszlán

Érdekes, vonzó kapcsolat. Egy Oroszlán éppen oly erős akaratú és határozott ember, mint te, s ez nem könnyíti meg a hétköznapjaitokat, ám annál érdekesebbé teszi kettőtök viszonyát. Becsülitek, meghallgatjátok a másikat, és még ha sok dologban különböző is a nézetetek, tiszteletben tartjátok egymás véleményét, sőt, gyakran el is gondolkodtok rajta. S ha mégis adódik néhány komolyabb vita, egészséges optimizmusotok és humorotok segíthet majd.


Kos - Szűz
Jól működő, baráti kapcsolat. Remek párost alkottok, hiszen egy Szűz felnéz rád, és feltétel nélkül elfogad "parancsnoknak". Nem kérdez, nem kötözködik (vagy legalábbis nem túl gyakran), s te ezt igen-igen nagyra tartod. Ne élj vissza vele! Partnered nagyon érzékeny: elég egy rossz hangsúly és megsértődik, akár faképnél is hagy! Ugyan az ilyesmi hamar megoldódik, de tudnod kell, hogy társad nehezen heveri ki az összeszólalkozásokat.


Kos - Mérleg

Harmonikus, őszinte kapcsolat. Nagyon jó köztetek az összhang – hasonló az értékrendetek, hisztek a becsületben, a barátságban, az igaz dolgokban. Mindketten harcba is szálltok (akár egymás ellen is!), ha a helyzet megkívánja, bár különböző eszközökkel: te tettekkel és akarattal, míg társad inkább szép szóval. Ám ez egyáltalán nem megy a kapcsolat rovására, sőt – az ilyen viták után, ha lehet, talán még jobban becsülitek a másikat.


Kos - Skorpió

Nehéz, feszült kapcsolat. Erősen vonzódtok egymáshoz, de talán éppen, mert olyan nagyon különböztök – eltérő a jellemetek, s a legtöbb dologban a véleményetek is, más értékekben hisztek, mást tartotok fontosnak. Te – társad szerint bántóan – őszinte vagy, és szereted a nyers, nyílt módszereket, míg ő éppen az ellenkezőjét tartja célravezetőnek. Ha képesek vagytok elnézni egymás rigolyáit, több örömötök lesz a kapcsolatban.


Kos - Nyilas

Kalandos, de tartós kapcsolat. Már az első pillanatban rokonszenvesek vagytok egymásnak, hamar kialakul a meghitt, baráti viszony, ami bármelyik pillanatban szerelemmé változhat. Ám sajnos mindketten túl szenvedélyesek vagytok, túl sokat akartok egymástól, ezért hamar elveszíthetitek a fejeteket – ingerlékennyé, türelmetlenné váltok. Légy legalább te egy kicsit elnézőbb, beszéljétek meg gyakrabban a dolgokat.


Kos - Bak

Nyílt, bizalommal teli kapcsolat – egy Bakra vakon rábízod magad, ami nálad igen ritka. Társad erősnek, bátornak és nagyon rokonszenvesnek tartod, fél szavakból is megértitek egymást, ritkán veszekedtek, inkább vitatkoztok – a makacsság mindkettőtök gyenge pontja. Partnered alapvetően zárkózott, nehéz ember, de neked megnyílik és szinte kezes lesz: a lehető legjobbat hozza ki belőle a ragaszkodásod.


Kos - Vízöntő

Inspiráló, ám igen viharos kapcsolat. A Vízöntőknek inkább vetélytárs vagy, mint partner, de ha mégis szerelemre lobbantok, állandóan versenyezni fogtok. Mindketten hihetetlen akaraterővel és elszántsággal bírtok, ami gyakran egymás ellen fordít benneteket, ám annál sokkal vonzóbb ez a játék, mintsem veszni hagyjátok: harcolni fogtok! Ha mindezt nem veszitek túlságosan komolyan, kellemes és szórakoztató lesz a kapcsolat.


Kos - Halak

Gyakori és szerencsés kapcsolat – annak ellenére, hogy végletesen különböztök egymástól. Társad szelíd és félénk, nehezen dönt egyedül, retteg a járatlan utaktól, és soha, semmilyen helyzetben nem kezdeményezne. Ezzel szemben te vakmerően kísérletező vagy, és egyben olyan magabiztos, hogy kedvesed (a te minden őrültséged ellenére) úgy érzi, biztonságban van. Azért ne feszítsd túl a húrt, szegénynek így is éppen eleget kell kiállnia.


Bika - Kos

Nehéz, de vonzó kapcsolat - olyanok vagytok ketten, mint a tűz és a víz. Egy Kos mindig meglepetést okoz: merész, kiszámíthatatlan, állandóan valami őrültségbe rángat bele, amit gyakran – nagy megdöbbenésedre - még élvezel is. Ugyan fárasztónak tartod, hogy az életed ezentúl veszélyes kaland, sokszor meg is ijedsz, hogy elvesztetted a józan eszed (ami igaz is!), de az egész értékesebb számodra annál, mintsemhogy otthagyd.


Bika - Bika

Harmonikus kapcsolat, bár néha már unni fogod, hogy olyan nyugodt a légkör. Mindketten túl kényelmesek vagytok, egymás társaságában hamar ellustultok, és szinte belekövültök a fotelba. Van olyan közös szenvedélyetek, ami egészségesen tartja a vércukorszintet: a féltékenység – amikor csak tehetitek, boldogan civakodtok, hogy azután nyugodtan megvacsorázzatok, és nézzétek a TV-ben az esti sorozatot.


Bika - Ikrek

Mozgalmas kapcsolat a tiétek. Egy Iker mellett soha nem érzed magad biztonságban - követhetetlennek tűnik, hogy társad mivel foglalkozik, honnan jön, hová megy, és miért nem ér haza időben a vacsorára. Nyughatatlannak és izgágának tartod, de ami a legjobban bosszant, hogy megbízhatatlan… Ha jót akarsz, semmiképpen ne bízd rá a villanyszámlát, és ne küldd szombaton piacra.


Bika - Rák

Kellemes, érzelmes kapcsolat - egy Rák éppúgy vágyik a meleg, biztonságos otthonra, mint Te. Szép családdá válhattok: sok gyerek, nagy kert, kutyák, macskák, egerek. Büszke vagy társadra, csodálod kézügyességét, hiszen a legtöbb Rák kiváló ezermester. Talán egy dologban lehet nézeteltérés: hogy kié legyen a konyha, ugyanis főzni mindketten imádtok.


Bika - Oroszlán

Erős, örömteli kapcsolat – az élet szeretete és élvezete köt össze titeket. Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig lustálkodni az ágyban. Te boldogan főzőcskézel, ínyencségeket készítesz kedvesednek, hízelegsz neki, kiszolgálod, amivel egy Oroszlán igencsak elégedett - egy darabig. Azután elege lesz az édes kettesben eltöltött órákból. Felébred mindkettőtökben a hivatástudat, mentek a dolgotok után - hogy aztán újult erővel vessétek magatokat egymásra.


Bika - Szűz

Zaklatott és unalmas kapcsolat: mindketten túl körültekintőek, megfontoltak vagytok. Igaz, hogy egy Szűz hűséges és ragaszkodó, szereti az otthonát és kézben tartja a háztartást, de néhány dologgal határozottan az idegeidre megy: túl kényelmes és pedáns, zavar újságolvasás közben, és állandóan rád szól, hogy ne tedd föl a lábad a dohányzóasztalra.


Bika - Mérleg

Szép, békés kapcsolat – egy Mérleg melegségre, szeretetre vágyik, nyugodtan dédelgetheted. Közös az érdeklődési körötök, hasonló szenvedélyeknek hódoltok, mindketten szeretitek a szépet, a művészeteket. Egy dologra kell csak számítanod: Te két lábbal a földön jársz, míg társad egy romantikus álmodozó - úgyhogy, ha elmentek nyaralni, ő majd fényképezőgéppel rohangál, Te pedig cipelheted a csomagokat.


Bika - Skorpió

Heves, szenvedélyes kapcsolat a tiétek. Drámai veszekedések és édes kibékülések váltogatják egymást, mert hol imádjátok, hol pokolba kívánjátok a másikat. Túlfűtött, erős érzelmek kötnek össze titeket, és hiába próbálsz a józan eszedre hagyatkozni, társad már rég elcsavarta a fejedet. Valljuk be: fülig szerelmes vagy, és ez nemcsak a szívedet, hanem a pénztárcádat is érzékenyen érinti, hisz egy-egy féltékenységi jelenet után mindig új tányérokat kell vásárolnod.


Bika - Nyilas

Ellentmondásos kapcsolat, kevés örömöd telik benne. Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neked, és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus, művelt, de szónoklatai fárasztóak, gondolatmenete követhetetlen lehet a számodra, és ráadásul állandóan siet. Partnered nagy társasági életre vágyik, így választhatsz: vagy játszod a jó házigazdát, és magadban bosszankodsz, hogy mennyi pénzbe kerül az aznapi party, vagy beletörődsz, hogy társaddal csak reggelente a fürdőszobában futsz össze – ha szerencséd van.


Bika - Bak

Kiegyensúlyozott kapcsolat a tiétek. Mindketten józan, nyugodt emberek vagytok, nem kell indulatos veszekedésektől, heves kiborulásoktól tartani. Egy Bak megfontolt és megbízható, amit Te nagyra becsülsz, és az együttéléshez kiváló alapnak tartasz. Néha ugyan kicsit mozgalmasabb életre vágysz, szívesen szórakoznál, elmennél mulatni vagy egy elegáns étterembe vacsorázni, társad azonban nem sokra tartja az efféle dolgokat. Marad a paprikás krumpli, a sör és a békés szunyókálás ebéd után.


Bika - Vízöntő

Konfliktusokkal terhelt, de vonzó kapcsolat - lenyűgöznek a Vízöntő képességei, hódolattal és imádattal csüngsz rajta, ami társadnak nagyon imponál. Sok hasonló vonásotok van: a realitások emberei vagytok, nem szeretitek szórni a pénzt, és nagy teherbírásotok van. Te jóval lassúbb és körültekintőbb vagy partnerednél, amivel fel is ingerled őt. Tudomásul kell venni, kettőtök sebessége közt annyi a különbség, mintha egy roller versenyezne egy Porschéval.


Bika - Halak

Az ideális kapcsolat. A Hal olyan társ, amilyenre mindig is vágytál: érzékeny, kedves és odaadó, felnéz rád és aláveti magát akaratodnak. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót fogad, mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő. Nagyon ragaszkodó, gyakran féltékeny, olyankor nagyjelenetet rendez, de egy-két kedves szóval lecsitíthatod, és újra szent a béke.


Ikrek - Kos

Ellentmondásos, szenvedélyes kapcsolat. Élvezitek az együttlétet, rengeteg örömet találtok a másik társaságában, annak ellenére, hogy számtalan dologról eltérő a véleményetek. Egy Kos neked túlságosan nyers és durva, ő pedig felszínesnek és őszintétlennek tart. Hosszú távon ebből sok baj lehet, és nehéz lesz kibékíteni az ellentéteket, de éppen ettől lángol így ez a szerelem.


Ikrek - Bika

Nem sok jót ígérő kapcsolat. Egy Bika képtelen tolerálni a szabadságvágyadat, Te pedig megőrülsz az ő földhözragadt voltától. Talán senki nem tud úgy kihozni a sodrodból, mint egy Bika… Mivel alapvetően békeszerető ember vagy, nem bírod ezt a feszültséget, ezért előbb-utóbb pánikszerűen elmenekülsz.


Ikrek - Ikrek

Lendületes, mozgalmas kapcsolat – egy másik Ikrek mellett csupa kaland lesz az életed. Társad éppoly kíváncsi, nyitott és sokoldalú, mint Te, ugyanúgy lázba hozza egy jó mozi, egy új könyv vagy egy izgalmas utazás gondolata. A tervezgetésnél azonban mindig elakadtok, ugyanis egyikőtök sem túl gyakorlatias, arról nem is beszélve, mennyire szerettek külön utakon járni. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha inkább egyedül mennél – kedvesed is éppen ezt latolgatta...!


Ikrek - Rák

Nehéz kapcsolat – egy Rák örökké gyanakszik, ezért nem sok jóra számíthatsz. Úgy érzed, társad nem ért meg: rossz szemmel nézi függetlenségi törekvéseidet. Elvárja, hogy folyton otthon ülj, ezért egyre gyakrabban kell meghallgatnod a "Te csak fogat mosni jársz haza…" kezdetű mondatokat, és előbb-utóbb elhatározod, hogy legközelebb már a fogkefédet is magaddal viszed.


Ikrek - Oroszlán

Feszült, ingerült kapcsolat. Te egy Oroszlán számára izgága és komolytalan vagy. Neked viszont társad tűnik nehézkesnek, ráadásul sokszor bosszantóan nagyképűnek tartod. A konfliktus feloldhatatlan: mindketten túl önteltek vagytok ahhoz, hogy elismerjétek a másik erényeit, ezért inkább vetélytársnak tartjátok egymást, semmint társnak.


Ikrek - Szűz

Unalmas, érdektelen kapcsolat. A Szüzek munkamániás emberek, szigorú rend szerint élnek. Ez téged különösebben nem kápráztat el, sőt, inkább idegesít. Ugyan nem ártana Neked egy kis fegyelmezés, egy ember, aki rendszerességre szoktat, de hogy minden reggel beágyazzon, az azért mégiscsak túlzás.


Ikrek - Mérleg

Kellemes, de nem zökkenőmentes kapcsolat. Te egy Mérleggel kiválóan megérteted magad: becsülitek egymás tehetségét, tisztelitek egymás hobbijait, engeditek, hogy a másik hódolhasson szenvedélyének, és általában azt csináljon, amit akar. Ez Téged nagyon fellelkesít, végre szabadnak érzed magad, és gyakran ebből lesz a baj: elveted a sulykot, és visszaélsz a bizalommal.


Ikrek - Skorpió

Óvatos, bizalmatlan kapcsolat – kölcsönösen megőrjítitek egymást titkolózásaitokkal. Egy Skorpió Neked tökéletesen kiszámíthatatlan, ezért hallgatsz a társaságában. Ez persze társadat bosszantja, és ravaszabbnál ravaszabb trükköket vet be, hogy valamit kiszedjen belőled. Egy Ikreknél jobban azonban senki sem tudja, hogy kell kitérni a válasz elől, így aztán csak gyanakodva figyelitek egymást.


Ikrek - Nyilas

Izgalmas, tartalmas kapcsolat. A Nyilasok mentalitása nagyon közel áll a Tiédhez: azonos az érdeklődési körötök, a vérmérsékletetek. Amennyiben kölcsönösen tiszteletben tartjátok a másik függetlenségét, és meg tudtok egyezni, hogy ha társaságban vagytok, ki legyen a középpontban (ugyanis mindketten szenvedélyesen pályáztok erre a pozícióra!), úgy nagy baj nem lehet.


Ikrek - Bak

Borús, gyakran kellemetlen kapcsolat. Különböző a természetetek, ezért nem tisztelitek a másikat. Neked egy Bak túl komor, képtelen lazítani, és nem értékeli a Te messzeföldön híres humorodat. Mindezek ellenére vonzódtok egymáshoz, de bárhogyan is igyekeztek, nem találtok közös nevezőt, és hosszú távon belefáradtok az örökös vitákba.


Ikrek - Vízöntő

Szórakoztató, érdekes kapcsolat. Egy Vízöntő, Hozzád hasonlóan, sokoldalú ember, ráadásul szereti a mókát, úgyhogy benne lesz mindenféle csínyben, amit kiagyalsz. Nem fogsz unatkozni társad mellett, sőt össze kell szedned magad, hogy a tempót tarthasd. Társad alaposabb, kiváló a memóriája. Mindez inspiráló lesz Neked, sokat fejlődhetsz, tanulhatsz.


Ikrek - Halak

Szép, de szeszélyes kapcsolat – Téged elbűvöl a Halak kedvessége, társadat pedig lenyűgözi a Te kiváló elméd. Szerencsés találkozás, mert bár nagyon különbözőek vagytok, mégis tisztelitek-becsülitek egymást. A viták azonban így is gyakoriak: Te soha nem mesélsz a dolgaidról. Ha szeretnéd, hogy ez az együttlét minél tovább tartson, igyekezz, hogy egyértelműen meggyőzd Őt az érzéseid felől.


Rák - Kos

Erős, gyümölcsöző kapcsolat, ugyanis remekül kiegészítitek egymást. Imponál Neked, hogy egy Kos határozott, lendületes, őszinte ember, aki minden helyzetben feltalálja magát. Lenyűgöz, hogy társadnak milyen merész tervei, lélegzetelállító öt-letei vannak, és nagy kedvet érzel ahhoz, hogy részt vegyél egy ilyen kalandban, ezért boldogan vállalod a fegyverhordozó szerepét. Úgy érzed, ketten együtt bármire képesek vagytok - és igazad is van.


Rák - Bika

Szenvedélyes, ugyanakkor gyakorlatias kapcsolat. Egy Bika hozzád hasonlóan családcentrikus, otthonteremtő ember, aki örömet talál egy finom vasárnapi ebédben (az ebéd utáni szunyókálásról nem is szólva!), és ezt a nyugalmat kölcsönösen értékelitek a másikban. El is főzőcskéznétek, szunyókálnátok így békésen, ha a kisördög közbe nem szólna - nevezetesen a féltékenység, mert ebben is hasonlítotok: a civakodás, mint az ebéd, Nálatok napi program.


Rák - Ikrek

Izgalmas, de felszínes kapcsolat. Egy Ikrek életstílusától Téged kiráz a hideg, és bár képtelen vagy elfogadni, hogy valaki állandóan rohangáljon és fecsegjen, azért irigyled, hogy társad ilyen könnyelműen és lazán fogja fel a dolgokat. Sokat tanulhatsz a másiktól: optimizmust, lelkesedést, humort, azt, hogy hogyan szerezz barátokat, de lelked mélyén érzed: távol áll Tőled ez a zajos világ, és inkább hasonló partnert keresel majd.


Rák - Rák

Harmonikus kapcsolat, bár ahogy mondják, az időzítésen múlik minden. Ha pechetek van, egyszerre jön rá mindkettőtökre az "én nem vagyok jó semmire, engem senki sem szeret" hangulat, aminek persze nagy veszekedés lesz a vége. Szerencsés esetben azonban a „hagyjon békén mindenki, egyedül akarok maradni…" kezdetű Ráknótát fújjátok egyidőben, és így békés összhangban - a lakás két legtávolabbi sarkában - durcáskodtok mindketten.


Rák - Oroszlán

Gyakori és szerencsés kapcsolat. Az Oroszlán uralkodásra termett, a Rák pedig boldogan és odaadóan áll a „szolgálatába". Ez akkor is igaz, ha mint Rák úr vagy egy Oroszlán hölgy kegyeiben - ugrásra készen lesed mozdulatait, elhalmozod mindennel, a tenyereden hordod -, hát még, ha Rák hölgynek kell egy Oroszlán úr kívánságait teljesítenie! Félő azonban, hogy nem Te vagy az egyetlen a szultán háremében, és ez a gondolat módszeresen kiborít.


Rák - Szűz

Kellemes, jól működő kapcsolat. A Szüzek ragaszkodóak, szeretnek otthon ülni, vagy családi programokat szervezni - ez boldoggá tesz és megnyugtat. Társad hűséges, megbízható partner, mellette biztonságban érzed magad, és Neked ez a legfontosabb. Néha ugyan megjegyzéseket tesz, macerál, hogy ne hagyd szanaszét a ruháidat, vagy közli, hogy nem kapsz több pénzt, mert ostobaságokra költöd - ezen persze megsértődsz, de hamar elillan a haragod.


Rák - Mérleg

Meghitt, baráti kapcsolat. Társad megbecsül: értékeli önfeláldozásodat, jóindulatodat, tisztel azért - amiért mások csak megmosolyognak -, hogy olyan ártatlanul, naivan szemléled a dolgokat. Megértő és türelmes Veled, amikor (gyakran!) úgy vi-selkedsz, mint egy durcás gyerek. Cserébe el kell fogadnod, hogy egy Mérlegnek szüksége van némi „privát" életre: a barátaira, hobbijaira, a külön útjaira.


Rák - Skorpió

Nehéz, feszült kapcsolat - egy Skorpió túl „rágós falat" egy Ráknak. Te óvatos, bizalmatlan ember vagy, aki az első gyanús mozdulatra visszabújik a fedezékébe, és egy darabig semmi sem csalogatja ki újra. A Skorpiók viszont nem nyíltságukról híresek - társad mindig csak annyit mond el, amennyit éppen jónak lát -, érzékeny radarjaid azonban megsúgják neked, hogy valami nem stimmel, és ez nem hagy majd nyugodni soha.


Rák - Nyilas

Ellentmondásos, de értékes kapcsolat. Ti ketten nagyon különböztök: egy Nyilas mozgékony, eleven, kalandvágyó ember, amíg Te nyugalomra és csendes fészekre áhítozol. Ez állandó vita forrása lehet. Az egyetlen megoldás, ha tudomásul veszed: így kell elfogadnod a másikat. De annak ellenére, hogy partnered nyughatatlansága gyakran bosszant, egyben imponál is neked, és tudod, hogy talpraesettségére mindig számíthatsz.


Rák - Bak

Kiegyensúlyozott, szelíd kapcsolat - Neked éppen egy Bak rendíthetetlenségére van szükséged. Egyformán csendesek, magatoknak valók, vagytok, hasonló dolgokért harcoltok, mindkettőtöknek az érzelmi és az anyagi biztonság a legfontosabb. Néha előfordul Veled, hogy bizonytalan vagy, egyedül nem mersz dönteni, gyámolításra szorulsz - társad ezzel szemben határozott és céltudatos, minden helyzetet megold, és a segítségedre siet, ha baj van.


Rák - Vízöntő

Veszélyes, kiszámíthatatlan kapcsolat. Egy Vízöntő az első pillantásra elbűvöl, csodálod Őt, rajongsz érte, mert megtestesíti mindazt, amilyen lenni szeretnél: célratörő, energikus, olyan, aki mindig eléri, amit akar. Ezért aztán bármit megteszel érte, gyakran meg is alázkodsz, de ezzel nem a megbecsülést vívod ki, hanem azt, hogy egyre inkább kihasználnak. A végén rendszerint „padlóra kerülsz" - hacsak nem eszmélsz időben, hogy összeszedd magad.


Rák - Halak

Érzelmes, költői kapcsolat. Kiváló művészek vagytok mind a ketten, érzékenyek, empatikusak, hamar „ráhangolódtok" egymásra. Ha valami ehhez kapcsolódó hivatásotok van, segíthetitek, inspirálhatjátok a másikat. Szinte túl jó köztetek az összhang, annyira, hogy amikor egyikőtök megijed, pánikba esik a másik is - úgyhogy az ilyen esetekre tartsatok kéznél egy „botfülű" harmadikat.


Oroszlán - Kos

Viharos, de vonzó kapcsolat. Sok szempontból rokonszenvesek vagytok egymásnak, számos dologban azonban homlokegyenest ellenkező nézetet vallotok, és gyakran az is előfordul, hogy ki nem állhatjátok a másikat. Te felháborodsz azon, hogy társad mindig utasítgat, egy Kos pedig attól őrül meg, hogy Te folyton parancsolgatsz. Ha rájöttök a helyzet fonákságára, és tiszteletben tartjátok egymás egyéniségét, kifejezetten kellemes évekre számíthattok.


Oroszlán - Bika

Erős, szenvedélyes kapcsolat. Remekül kiegészítitek egymást: egy Bika hihetetlen teherbírású, állhatatos és kitartó, és örömét leli abban, hogy biztosítsa az Te látványos életedhez a hátteret. Anyagi kérdésekben ugyan előfordulhat némi nézeteltérés, társad ugyanis borzasztó pazarlásnak tartja fényűzéseidet, de megtalálhatjátok a közös nevezőt: egy napfényes tengerparton például mindketten szívesen süttetitek a hasatokat.


Oroszlán - Ikrek

Nem túl szerencsés kapcsolat. A legrosszabbat hozzátok ki egymásból, mert alapvetően mindketten önzőek és hiúak vagytok. Te túl linknek és nagyszájúnak tartasz egy Ikreket, társadnak viszont Te vagy a beképzelt, és így folyton sértegetitek a másikat. Ha egy társaságban vagytok, mindig azon versengtek, hogy ki a szórakoztatóbb, és féltékenyek lesztek egymás sikereire - úgyhogy összességében inkább hátráltat, mint segít ez a kapcsolat.


Oroszlán - Rák
Ideális kapcsolat - bár olyanok vagytok, mint a tűz és víz, de talán éppen ezért vonzódtok egymáshoz annyira. Társad rajong érted, szeretettel és figyelmességgel vesz körül, de kellően határozott ahhoz, Te is tiszteld, és megbecsüld, amit tőle kapsz. Egy Rák ugyan önzetlen és önfeláldozó, de nagyon érzékeny és sebezhető ember, ezért sok türelmet és törődést kíván, de hidd el: megéri, ha néha Te is energiát fordítasz arra, hogy kedvébe járj a másiknak.


Oroszlán - Oroszlán

Elképzelhetetlen kapcsolat - két dudás egy csárdában. Ha Oroszlán vagy, akkor talán pontosan érted, miért nem fértek meg egymás mellett. Örökösen letaszigálnátok egymást a trónról, versengenétek, sértegetnétek a másikat. Emészthetetlen Neked (és persze társadnak is), hogy valaki a környezetedben a babérjaidra pályázik, és ez tulajdonképpen nem is baj. Egy birodalmat csak egy császár kormányozhat - keress inkább jó hadvezéreket, minisztereket és tanácsosokat.


Oroszlán - Szűz

Szerencsésnek mondható kapcsolat. Egy Szűz embert maradéktalanul szolgálatodba állíthatsz - kiváló kincstárnokot vagy szárnysegédet „nevelhetsz" belőle. Társad hűséges és szorgalmas alattvaló lesz, csak egyet nem várhatsz el tőle: hogy mindezt szó nélkül tegye. Ha eltűröd a megjegyzéseket és azt, hogy a másik folyton kiborul hanyagságod és lustaságod miatt, akkor egy igazán kényelmes és hasznos kapcsolatra számíthatsz.


Oroszlán - Mérleg

Romantikus, kellemes kapcsolat. Egy Mérleg gáláns és lovagias, megvédelmez, körüludvarol - elegánsan hódol Neked, de tudnod kell, hogy behódolni soha nem fog. A Mérlegek nagyon büszke és érzékeny emberek, féltve őrzik függetlenségüket, külön világukat. Amennyiben ezt tudomásul veszed, és nem akarod megkötni, „leigázni" társadat, hanem megelégszel azzal, amit kapsz, akkor megbízható, hűséges barátra és kedves szerelmesre bukkantál.


Oroszlán - Skorpió

Kiszámíthatatlan rejtélyes kapcsolat. Vonzódtok egymáshoz, sok hasonlóság van bennetek, számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Te nagystílű, uralkodó, nyíltan parancsoló ember vagy, amíg egy Skorpió halkan és észrevétlenül éri el azt, amit akar. Társad főtanácsosi szerepre kiválóan alkalmas, de legyél óvatos - az ösztöneid majd megsúgják, hogy mikor nem fordíthatsz hátat.


Oroszlán - Nyilas

Érdekes, izgalmas kapcsolat. Bár mindketten hajlamosak vagytok az irányító szerep birtoklására, mégis kialakulhat köztetek egy egészséges „munkamegosztás". Társad inkább kezdeményező, amolyan ötletember, amíg Te a birodalom fenntartásával vagy elfoglalva. Remek párost alkottok így ketten, nagy dolgokat tudtok véghezvinni, és ráadásul egyformán rendelkeztek azzal a szerencsés tulajdonsággal, hogy az elvégzett munka gyümölcsét is értékelni tudjátok.


Oroszlán - Bak

Nehéz, de tartalmas kapcsolat. Látszólagos különbözőségetek ellenére sok hasonló vonás van Bennetek: szívósak, kitartóak vagytok, hihetetlen akaraterőtök van. Neked ugyan kevés dolog köti le a figyelmedet hosszú távon, de társad ebben ösztönözhet, erőt adhat. A Bakok nagyon lelkiismeretesek és szorgalmasak - e tekintetben viszont remekül kiegészítik a Te könnyedségedet és lustaságodat, ami mindkettőtök előnyére válhat.


Oroszlán - Vízöntő

Ösztönző, gyümölcsöző kapcsolat. A Vízöntők hozzád hasonló vezéregyéniségek, amiből persze származhatnak problémák is köztetek, de ez inkább egészséges versengés, mint vérre menő harc. Osztozkodnotok kell majd, ez vitathatatlan, gyakran irigykedtek vagy féltékenykedtek egymásra, de tisztelitek és becsülitek is a másikat. Ha készek vagytok egyezségre jutni, remek barátság, munkakapcsolat és erős szövetség köthet össze benneteket.


Oroszlán - Halak

Kényelmes, de unalmas kapcsolat - egy Halak ember olyan mértékben behódol neked, hogy azt teszel vele, amit akarsz. Túl könnyű „préda", ezért nem is értékeled kellően, pedig társad mindent megtesz, hogy kedvedben járjon - ugrásra készen várja a parancsaidat, maradéktalanul kiszolgál. Neked azonban ez természetes, és eszedbe sem jut, hogy a sok kedvességet néha viszonozd, ettől viszont a másik annyira szenved, hogy előbb-utóbb elmenekül majd.


Szűz - Kos

Baráti, jól működő kapcsolat. Találtál egy újabb hadvezért, akinek szolgálatába állhatsz, és egy Kos értékeli az önfeláldozást. Ez neked is jólesik, érzed, hogy tisztelnek, megbecsülnek és ettől valósággal szárnyakat kapsz. Igaz, kicsit önző is leszel: féltékeny mindenkire, akit társad szintén sokra tart, és ebből aztán lehetnek viták. Mindketten ingerlékeny emberek vagytok, hamar felkapjátok a vizet, de szerencsére hamar le is csillapodtok. Te azonban még sokáig sértett maradsz.


Szűz - Bika

Nem túl békés, de praktikus kapcsolat. Az ellentétek abból adódnak, hogy Te, bár társadhoz hasonlóan megfontolt és körültekintő vagy, néha kicsit fárasztónak tartod egy Bika „na, jó, most gondoljuk át újra" stílusát. Te ennél egy kicsit merészebb lennél, többet kockáztatsz, mozgékonyabb és vagányabb vagy. Szerencsére a lényegben egyetértetek: nem költekezni, a tulajdonviszonyokat tisztázni, és tartalékolni a szűkösebb napokra.


Szűz - Ikrek

Rövid távon érdekes kapcsolat. Valami megmagyarázhatatlan dolognál fogva vonzódtok egymáshoz, van bennetek valami közös, valami nagyon hasonló, és emiatt hamar egymásra találtok. Néhány izgalmas beszélgetés és együtt töltött éjszaka után azonban elmúlik ez a varázs, és rá kell döbbenned: társadnak ez csak egy kaland, arról nem is beszélve, hogy mindig késik, szanaszét hagyja a ruháit, és soha nem mosogat.


Szűz - Rák

Harmonikus, szeretetteljes kapcsolat. Minden esélyetek megvan egy hosszantartó, boldog szerelemre, ami erős szövetség, barátság is egyben. Találtál valakit, akit védelmezhetsz, s aki mindezért hálás és ragaszkodó. Társad sokoldalú, tehetséges ember, de gyakran bíztatásra, tanácsra szorul. Te persze boldogan segítesz, bár néha elveszted a türelmed, és ilyenkor nagyon megbántod a másikat. Ha valóban fontos Neked ez a kapcsolat, figyelj jobban oda.


Szűz - Oroszlán

Izgalmas, de nem felhőtlen kapcsolat. Eléggé különböztök egymástól. Te precíz és alapos vagy, és amikor egy Oroszlán legyint, hogy „ugyan már, kicsire nem adunk", mérgedben legszívesebben a torkának ugranál. Társad azonban - ugyan soha nem mondaná - becsül téged azért, hogy olyan tisztán átlátod a dolgokat, és sok szempontból Neked is imponál a másik lezsersége, nagyvonalúsága. A dolog tehát nem reménytelen, ne adjátok fel!


Szűz - Szűz

Szinte elképzelhetetlen kapcsolat. A Szüzek közel sem olyan szelídek, mint ahogyan nevük sejteti. Két ilyen ember leginkább úgy viselkedik egymással, mint két kakas a kakasviadalon: alaposan megtépkedik a másik tollait. Talán még abban sem tudnak megegyezni, amiről egyébként messze földön híresek: a rendrakás mikéntjében és hogyanjában egyikük balról jobbra hajtogatja a ruhákat, a másik meg fordítva.


Szűz - Mérleg

Nehezen összecsiszolható kapcsolat. Van ugyan némi közös bennetek: szeretitek a szép, rendezett dolgokat, de a harmónia mindkettőtöknek mást jelent. A Mérleg a dolgok lényegét kutatja, filozófus, ennélfogva gyakran lezser (egy Szűz megfogalmazásában: hanyag). Te viszont nagyon is a földön jársz: praktikusan gondolkodsz, elemző és gyakorlatias vagy, és nagy gondot fordítasz a részletekre - ettől azonban társadnak borsódzik a háta.


Szűz - Skorpió

Ellenséges, érdektelen kapcsolat. Nem valószínű, hogy túl sok vonzót találsz a másikban. Társad lenéz téged, amiért nincs érzéked a lélektani finomságokhoz, és szorgalmasan robotolsz, ahelyett, hogy egyszerűen megszereznéd magadnak, amit akarsz. Ez persze felháborít Téged, és elégtételt követelsz a sértésekért, egy Skorpiónak azonban esze ágában sincs nyíltan harcolni. Jobban teszed, ha vigyázol magadra.


Szűz - Nyilas

Civakodó, de inspiráló kapcsolat. Téged igencsak bosszant a Nyilasok pökhendisége, és ahol tudsz, ott oda is „pörkölsz" nekik, ám társadban emberedre találsz: hasonlóan szellemes és lényegretörő válaszokat kapsz. Ettől csak még mérgesebb leszel, de titokban tetszik is Neked - végre valaki, akivel elmés szócsatákat vívhatsz. Ne feszítsd azonban túl a húrt, a Nyilasok alapvetően békések és nyájasak. Néha inkább sakkozzatok.


Szűz - Bak

Nyugodt, csendes kapcsolat - amolyan „se előre, se hátra". A hétköznapokban bizton számíthattok a másikra: megbízható, hűséges partnerre találtatok. Szeretitek a kényelmet, az otthonüldögélést, a hasznos, funkcionális tárgyakat, ez azonban egyikőtöket sem elégíti ki. Mindkettőtök munkája egyben a hivatása is, de ritkán dolgoztok hasonló szakterületen, így az ilyesfajta gondjaikat nem tudjátok megosztani egymással.


Szűz - Vízöntő

Áldozatokat követelő kapcsolat, és természetesen Tőled követel áldozatokat. A Vízöntők különc, önálló lények, akik teljes odaadást és alkalmazkodást kívánnak környezetüktől. Te erre maradéktalanul alkalmas vagy, sőt, hajlandó is, hiszen Téged éppúgy, mint bárki mást, elbűvöl egy Vízöntő különleges kisugárzása. Kész vagy engedelmeskedni, mint jó katona a parancsnoknak, de a várva-várt kitüntetések gyakran elmaradnak.


Szűz - Halak

Értékes, vonzó kapcsolat. Illetek egymáshoz kívül-belül: lelkiismeretesek, figyelmesek, szorgalmasak vagytok. Külsőtökre is nagy gondot fordítotok, mindig tiszták, nettek, ápoltak vagytok. (Emiatt viszont feltétlenül szükségetek lesz két fürdőszobára.) Talán kicsit bátortalanok lehettek, ha valamiben dönteni kell, szívesen támaszkodnátok egy magatoknál erősebb társra, de erre is biztosan találtok megoldást. Kérdezzétek meg talán valamelyikőtök anyósát.


Mérleg - Kos

Őszinte, mély kapcsolat. Olyan társra találtál, akire mindig is vágytál: egy szerető kedvesre és igaz barátra. Mindenben, ami lényeges, hasonlóan gondolkodtok, s bár egy Kos látszólag keményebb és vadabb, mindig az igazságért száll harcba – ezért (titokban) egyenesen csodálod. Néha ugyan elvitatkoztok, hogy a szeretet vagy az akarat-e a helyénvalóbb fegyver, de az ilyen viták mindkettőtök javára válnak.


Mérleg - Bika
Kellemes, élvezetes kapcsolat. Természetetek ugyan nagyon különbözik, de két helyen kiválóan megértitek egymást: az asztalnál és az ágyban. Mindketten ínyencek vagytok a magatok módján, s örömötöket lelitek a földi javakban – egy gyertyafényes és kiadós vacsorában –, ezen a téren kiválóan egymásra találtatok. Ha azt szeretnétek, hogy ez az öröm tartós legyen, elégedjetek meg ennyivel, s ne bonyolódjatok magasröptű szellemi csatákba.


Mérleg - Ikrek
Érdekes, de nem túl szoros kapcsolat. Jól megértitek egymást – társad értelmes, izgalmas beszélgetőpartner, ezért kedveled, de hamar rájössz, hogy ennél többet nem nagyon várhatsz. Túl komolyan veszel egy kapcsolatot, s így a másik ritkán felel meg az elvárásaidnak. Egy Ikrek szórakoztató barát lehet, egy kedves cimbora, akivel jó összefutni, elbeszélgetni, de tisztában vagy azzal, hogy komolyabban nem számíthatsz a barátságára.


Mérleg - Rák
Szeretetteljes, meghitt kapcsolat. Társad ragaszkodó, őszintén és mélyen szeret, ami végtelenül meghat. Érzed, hogy a másiknak szüksége van Rád, a támaszát keresi, és – ugyan önfejű és makacs – tudod, hogy utóbb még a tanácsaidat is megfogadja. Gyengédséggel vesz körül, és bár duzzog külön útjaid miatt, minden feltételt biztosít, hogy jól érezd magad. S Te valóban boldog vagy ebben a kapcsolatban.


Mérleg - Oroszlán

Tartalmas, de próbára tévő kapcsolat. Vonzódsz az Oroszlánokhoz, mert erős emberek, és bájosan beképzeltek, amit Te szórakoztatónak tartasz. Szívesen eljátszod az udvarló szerepét, de amint társad követelőzővé válik, "bekeményítesz". Ezt a másik zokon veszi, és erőszakoskodni kezd, ami igencsak próbára teszi a türelmed. Ha sikerül megértetned vele, hogy tartsa be a játékszabályokat, kellemes időszakra számíthatsz.


Mérleg - Szűz

Feszült kapcsolat, "nehéz ügy", ahogy mondani szokták. Te túlságosan könnyelmű vagy egy Szűz fogalmai szerint, míg Te társadról az ellenkezőjét gondolod, s ez sok súrlódást okoz. Nehezen érteted meg magad, gyakran ér az a vád, hogy idealista álmodozó vagy, aki haszontalan dolgokkal tölti az idejét, s ez nagyon bánt. Mindezek ellenére jól kiegészítitek egymást a hétköznapokban, de félő, hogy hosszú távra ez kevésnek bizonyul majd.


Mérleg - Mérleg

Harmonikus kapcsolat – békés emberek vagytok, hamar megtaláljátok a közös hangot. Hasonló az érdeklődésetek, ezért el tudjátok tölteni egymással az időt, de külön-külön sem unatkoztok. Előfordulhat, hogy néha nem tudtok megegyezni, de a vitát ki nem állhatjátok – valamelyikőtök előbb-utóbb úgyis enged majd.


Mérleg - Skorpió

Feszült, örömtelen kapcsolat. Lehet, hogy Téged elbűvöl a Skorpió titokzatossága és intelligenciája, de hamar rá kell döbbenned: ti ketten egészen máshogy közelítitek meg a dolgokat. Társad megmosolyogja szenvedélyes igazságszeretetedet, önfeláldozásodat pedig egyenesen élhetetlenségnek tartja, s ezzel bizonyára megbánt. Hiába tűnik vonzónak, inkább fájdalmat fog okozni, mint örömöt ez a kapcsolat.


Mérleg - Nyilas
Érdekes, szórakoztató kapcsolat. Egy Nyilas mellett színes és mozgalmas az élet, egy percig sem unatkozhatsz. Társad energikus ember, aki hihetetlen tempót diktál kettőtök kapcsolatában. Néha már bele is fáradsz – túlzásnak tartod a sok partit, utazást, a szervezett programokat –, és inkább elvonulnál egy csendes sarokba, ezt azonban a másik kevéssé tolerálja. Nem marad más választásod: ki kell harcolnod a jogot a magányra.


Mérleg - Bak
Nyugodt, kiegyensúlyozott kapcsolat. Lenyűgöz egy Bak higgadt szilárdsága, tiszteled szorgalmáért, és vakon megbízol tanácsaiban. Társad viszont éppen az Te bohémságod, fantáziád fogja meg. Tudja, hogy melletted nem süllyedhet búskomorságba, Téged pedig nem enged, hogy a képzeleted túlságosan elragadjon. Ha nem is túl szenvedélyes, de mindkettőtök számára tanulságos és biztonságot adó ez a kapcsolat.


Mérleg - Vízöntő

Izgalmas, inspiráló kapcsolat. Téged éppen úgy, ahogy minden halandót, rabul ejt a Vízöntők különleges egyénisége, küzdeni tudása. Egészen megváltozol: feldobott, vidám vagy – mintha kicseréltek volna! Néha ugyan kétségbeesel, amikor látod, társad milyen talpraesett, úgy érzed, nincs szüksége a Te gyámolításodra. Ez igaz, de ne lovald ennyire bele magad a bánatba! Hiszen éppen a függetlensége bűvölt el, nem emlékszel?


Mérleg - Halak

Kedves, romantikus kapcsolat. Végre valaki, akit védelmezhetsz, megmenthetsz a leselkedő veszélyektől – s aki hálás is ezért. Örömmel és büszkeséggel tölt el, amikor látod, társad mennyire megbízik benned, megfogadja tanácsaidat, tisztel, sőt imád! Előfordulhat, hogy ez már terhes is neked, és jobban szeretnéd, ha a másik kicsit önállóbb volna, de olyan szeretetreméltón gyámoltalan, hogy ezt mindig megbocsátod.


Skorpió - Kos

Reménytelen, kibékíthetetlen kapcsolat. Feltűnően nem illetek össze, mások a módszereitek, különböző az értékrendetek, mindenről ellentétesek gondolkodtok. A Kosok nyíltak, vakmerőek, vesszőparipájuk a becsület és az őszinteség – mindezt Te badarságnak tartod. Szinte megvetitek egymást emiatt, de tartotok is a másiktól: Te társad éktelen haragjától, míg ő az Te kiszámíthatatlan, csavaros eszeddel képtelen megbirkózni.


Skorpió - Bika
Eseménydús, szenvedélyes kapcsolat. Olyan szerelmesek vagytok, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: civakodtok, kibékültök, imádjátok és kibírhatatlannak tartjátok a másikat. Érzékeny, féltékeny emberek vagytok mindketten, ezért nehezen tudtok elhallgatni bármit a másik elől, hazudni pedig meg se próbáljatok. És bár Te irtózol a jelenetektől, mindig azon kapod magát, hogy úgy viselkedsz, mint a főhős az olasz vígjátékokban.


Skorpió - Ikrek
Értelmetlen, céltalan kapcsolat. Lehet, hogy első látásra megnyerőnek találod társadat, hiszen szellemes és sokoldalú ember, de hamar rá kell jönnöd, hogy a barátságos modor valójában zárkózottságot takar. Kiismerhetetlen (még neked is!), és zokon veszi, ha "terelgetni" próbálod, ugyanakkor fegyelmezetlen, és fütyül a megállapodásokra. Ez végképp kihoz a sodrodból, és előbb-utóbb belátod, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova.


Skorpió - Rák
Ellentmondásos kapcsolat. Sok hasonlóság van bennetek: fogékonyak vagytok a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira. Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. Mégsem jöttök ki jól. Társadat gyanakvóvá teszi az örökös titkolózásod, és nyaggatni kezd, amivel kihoz sodrodból, és ilyenkor halálos sebeket ejtesz a sérülékeny Rákon.


Skorpió - Oroszlán

Érdekes, feszültségekkel teli kapcsolat. Hasonlóak az erőviszonyok: a Te villámgyors eszeddel egy Oroszlán nem veheti fel a versenyt, társad arrogáns nagyképűsége viszont téged döngöl a padlóba. Mivel mindketten hiú és becsvágyó emberek vagytok, nehezen tudtok megegyezni a szerepeket illetően: állandóan marakodtok és versengetek egymással, ami nem tesz túl jót a szerelemnek, de mindkettőtökre inspirálóan hat.


Skorpió - Szűz
Üres, tartalmatlan kapcsolat. Igaz ugyan, hogy a Szüzek hozzád hasonlóan fegyelmezett és pontos emberek, amit becsülsz bennük, de a gondolkodásuk túlságosan racionális és száraz. A hétköznapokban még csak kijönnétek egymással – mindketten pedáns és megfontolt emberek vagytok –, az érzelmeket illetően azonban nem juttok közös nevezőre. Társadból hiányzik az a szenvedély és tűz, amit Te mindennél fontosabbnak tartasz.


Skorpió - Mérleg
Hiábavaló kapcsolat. A szerelem vak, ezért nehéz lesz belátni, de ti nem vagytok egymáshoz valók. A Te filozófiád: életben maradni bármi áron, társad viszont halálosan komolyan veszi a lovagiasságot, és hősiesen harcol az igazságtalanságokkal szemben. Nehéz lesz meggyőzni az ellenkezőjéről, és nincs is sok értelme. Ti ketten egészen más dolgokban hisztek, mást tartotok fontosnak és értékesnek – miért erőlködnél?


Skorpió - Skorpió
Izgalmas, bár békésnek csöppet sem nevezhető kapcsolat. Szűnni nem akaró lelki harc folyhat köztetek – folyton egymás mozdulatait lesitek, gondolatait kutatjátok, nyíltan ugyanis a világért sem árulnátok el a szándékaitokat. Neked általában nincs mitől félned, hiszen a földkerekség egyik legjobb gondolatolvasója vagy, ám ne felejtsd el, hogy partneredet is hasonló tehetséggel áldotta meg az ég – most nem lesz könnyű dolgod.


Skorpió - Nyilas
Kiváló "munkakapcsolat" – felismeritek egymás értékeit, és a hétköznapok csatáiban vállvetve harcoltok. Egy Nyilas jó fellépésű, lenyűgöző szónok és remek hadvezér, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa. Neked azonban éppen ez az erősséged: felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait – csak az a gond, hogy ezt a képességedet nemcsak a "közös ellenség", hanem partnered ellen is felhasználod.


Skorpió - Bak
Unalmas, színtelen kapcsolat. Sehogyan sem értitek egymást – Neked egy Bak túl merev, szigorú és humortalan, filozófiai vagy tudományos kérdések izgatják, és nincs érzéke a finom dolgokhoz: a lélek rezdüléseihez, a misztikumhoz. Sőt, egyenesen kineveti az efféléket, amivel téged igencsak felhergel, és a bosszú nem maradhat el. Társad azonban nagyon veszélyes ember, ha haragszik, így mindketten pórul jártok.


Skorpió - Vízöntő
Óvatos, bizalmatlan kapcsolat. Csak méregetitek egymást, kóstolgatjátok a másikat, mert sehogyan sem tudjátok eldönteni az erőviszonyokat. Társad kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészt tisztelsz, másrészt nem tudsz vele mit kezdeni, ez nem az te "asztalod". A kérdés egy darabig nem hagy nyugodni, aztán megunod az örökös próbálkozást, és kellemesebb, "kezelhetőbb" dolgok után nézel.


Skorpió - Halak
Íme, egy kezelhető kapcsolat. A Halakat Te szőröstül-bőröstül (azaz pikkelyestül) felfalod, a legkisebb ellenállásba sem ütközöl, amikor szándékaidat érvényesíteni akarod. Partnered félénk, bizonytalan, szinte vágyik arra, hogy megmondd, mikor mit tegyen. Ez már-már unalmas, bár roppant praktikus: nincsenek viták, fordíthatod energiáidat másra. Ha azonban túl erőszakos vagy, társad hisztizni kezd, amit viszont ki nem állhatsz.


Nyilas - Kos

Baráti kapcsolat – ha a szerelem fel is lángol, hamar kioltják az ellentétek. Megismerkedésetek viharos: mindketten vonzódtok a merész kalandokhoz. Te azonban közel sem vagy olyan őrült, mint társad – képtelen vagy őt követni, amit egy Kos gyengeségnek tart, és ez megbocsáthatatlan bűn nála. Téged ez mélyen megbánt, úgy döntesz, nem akarsz többé megfelelni az elvárásoknak. Mindketten belátjátok: ha nem akarjátok elveszíteni egymást, jobb, ha a barátságnál maradtok.


Nyilas - Bika
Értékes, de nem könnyű kapcsolat. A Bikák féltékeny, birtoklásra hajlamos emberek, Téged azonban semmi sem bosszant fel jobban, mint ha valaki folyton elszámoltat. Sokat veszekedtek emiatt, de hosszú távon összecsiszolódhattok. Erős a vonzalom közöttetek, hasonló dolgokban lelitek örömötöket: szerettek szórakozni, utazni, elegáns éttermekbe járni, és mindketten imádjátok a munkátokat, ami a közös jövőhöz biztos alapot ad.


Nyilas - Ikrek
Izgalmas, különleges kapcsolat. Nagyon sok hasonló vonás van bennetek: mindketten mozgékony, kíváncsi emberek vagytok, folyton újabb kalandokra vágytok. Féltve őrzitek függetlenségeteket, és nem tűritek a bezártságot – a "rabság" legkisebb jele is elriaszt titeket egy kapcsolattól. Itt az idő, hogy mindezt – a másik szemszögből is! – megtapasztaljátok, és ha képesek vagytok tiszteletben tartani egymás szabadságvágyát, boldog órákra számíthattok.


Nyilas - Rák
Nehéz, de szép, meghitt kapcsolat. Egy Rák érzékeny, sebezhető ember, de mindent feláldoz azért, akit szeret – és Téged bizonyára imád. Az otthoni teendőket, a ház körüli munkát kiválóan ellátja, a családfenntartó szerepe azonban Rád vár, amit szívesen vállalsz. Kellő türelemmel és szeretettel megtanulod társad szeszélyeit kezelni, ő pedig alkalmazkodik a Te nyughatatlanságodhoz – mindig meleg családi tűzhely vár majd.


Nyilas - Oroszlán
Inspiráló kapcsolat. Kellően nagyképűek és önteltek vagytok ahhoz, hogy a vezető szerepet egykönnyen ne engedjétek át, de köthetnétek valami olyasféle megállapodást, hogy: "ebben és ebben én döntök, a többi a tiéd". Amennyiben sikerül megegyeznetek, és nyíltan is elismeritek egymás erősségeit (amit egyébként titokban csodáltok!), gyümölcsöző lehet az együttlét, és a kettőtök közti versengés is csak az előnyötökre válhat.


Nyilas - Szűz
Eseménydús, tanulságos kapcsolat. Te büszke vagy szellemi képességeidre, szónoki tehetségedre és a szépen levezetett, filozófiai okfejtéseidre – egy Szűz azonban képes mindezt egyetlen megjegyzésével romba dönteni. Társad mindig rátapint gyenge pontjaidra, és kíméletlenül vissza is él ezzel, ha valamivel felbosszantod – legyél hát nagyon óvatos. Igaz, téged sem kell félteni: ha sarokba szorítanak, karmolsz és harapsz, de nem jobb a békesség?


Nyilas - Mérleg
Vonzó, de feszült kapcsolat. Tetszenek Neked a Mérlegek – segítőkész, lovagias emberek, mély érzelmektől és szilárd elvektől vezéreltek, amit az te törvénytisztelő lelked nagyra tart. Azonban túlságosan szigorúak és komolyak, nehéz őket belevinni egy kis tréfába, nem kedvelik a zajos, vidám társaságot, a nagy kártya- és traccspartikat – ez állandó vitákhoz vezet. Ilyenkor hagyd, társad hadd vonuljon el inkább egy csendes sarokba, és máris szent a béke.


Nyilas - Skorpió

Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpióktól, de vonz is kiszámíthatatlanságuk, és hamar rájössz, hogy még Nálad is ravaszabb, agyafúrtabb emberek. Társad értékes szövetségeseddé válhat – nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is –, de egy kisördög folyton azt suttogja: vigyázz, mert egy Skorpió mellett semmiben nem lehetsz biztos... Jobban teszed, ha kedvesedet soha nem haragítod magadra.


Nyilas - Nyilas
Viharos, ellenséges kapcsolat. Az első perctől féltékenyek vagytok egymás sikereire, irigykedtek, ha a másikat előléptetik, presztízskérdést csináltok abból, melyikőtök keres többet. Egyikőtök sem akar otthon ülni, háztartást vezetni, s bár mindketten szívesen vacsoráztok étteremben, valakinek azért néha otthon is el kell mosogatnia. A vérmérsékletetek hasonló – éjszakánként egyforma hőfokon "lángoltok", csak sajnos prózaibb dolgokban sem kapcsoltok takarékra.


Nyilas - Bak

Hétköznapi, de jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és fordítva. Társad higgadt, megfontolt és józan, ám néha túl körülményes – míg Te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást: te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohansz.


Nyilas - Vízöntő
Kezdetben izgalmas kapcsolat. A Vízöntők hamar felkeltik érdeklődésedet: tetszik Neked, ha valakinek vág az esze, és kérlelhetetlenül harcol, de gyengéd, amikor arra van szükség – egyszóval tökéletes! Ám miután a kezdeti "bódulaton" túl vagy, észreveszed, hogy társad veled is kérlelhetetlen: tudni akar minden lépésedről, és nem lehet becsapni, mert vág az esze... Te persze nem hagyod magad, de ez a háborúskodás hamar felőröl és kiábrándít.


Nyilas - Halak
Kellemes, ideális kapcsolat. Társad odaadóan gondoskodik Rólad, meghitt otthont teremt, vacsorát főz, és még el is mosogat. Ugyanakkor tisztel és csodál, átengedi a vezető szerepet, ráadásul hálás közönség: ámulva hallgatja szónoklataidat. Te pedig örömmel elkápráztatod – gáláns és elbűvölő vagy, boldogan lubickolsz a rajongásban. Igaz, jóból is megárt a sok: néha elszöksz, hogy valami izgalmas kihívást keress magadnak.


Bak - Kos

Őszinte, mély kapcsolat. Te – sokakkal ellentétben – kifejezetten rokonszenvesnek találsz egy Kost. Tetszik Neked, hogy olyan merész, heves és konok, imponál az ereje és a nyíltsága. Érzed, hogy megbízhatsz társadban, amitől megkönnyebbülsz: feloldódsz és megnyílsz egy kicsit (hiszen egyébként zárkózott és bizalmatlan vagy). Hamar megtaláljátok egymás szívéhez az utat, és tűzön-vízen át, jóban-rosszban kitartotok.


Bak - Bika
Nyugodt, kényelmes kapcsolat – ha nem is érzelmileg, de egzisztenciálisan nem lehet okod panaszra. Társad kiválóan kézben tartja a pénzügyi dolgokat – szerinted már-már túlságosan is akkurátusan, de ennek tulajdonképpen örülsz, mert az anyagiakkal nem szívesen foglalkozol. Mindketten biztonságra és nyugalomra törekedtek, szem előtt tartjátok a jövőt, és csak nagyon ritkán kockáztattok. Ha érzelmileg békét köttök, kellemes és családias lesz a hangulat.


Bak - Ikrek

Vonzó, de nem könnyű kapcsolat. Izgalmasnak találod az Ikrek sokszínűségét, de nem látod át szándékait, és ez egy kicsit zavar. A másik energikussága egy ideig lelkesít, de aztán inkább idegesít ez a nyughatatlanság. Ha nem akarsz mindenáron lépést tartani társaddal, hanem hagyod, hogy a maga útját járja, visszaáll az egyensúly – kedvesed nem menekül majd annyira, és kifejezetten üdítő lesz, amikor néha felbukkan.


Bak - Rák
Értékes kapcsolat. Egy Rákot könnyű megbántani – ezt Te már nyilván tapasztaltad. Ám szeretni is könnyű, hiszen ragaszkodó és önfeláldozó, még ha durcás is néha. De kesztyűs kézzel kell vele bánni, és ez Neked nem túl könnyű feladat. Ám ha veszed a fáradságot, és odafigyelsz, hogy keménységeddel ne ijeszd meg folyton társad – sőt, inkább támogasd, amikor bizonytalan –, nagyon szép és boldog órákra számíthatsz.


Bak - Oroszlán
Viharos kapcsolat – mind érzelmileg, mind azért, mert egy Oroszlán képes Téged feldühíteni egy szempillantás alatt. Társad önzőnek és nagyképűnek tartod, és talán nincs is olyan tulajdonság a világon, ami ennél jobban felbosszant. Ám bármennyire is azt hiszed, hogy Téged a józan ész vezérel (ami minden egyéb esetben igaz!), most teljesen elkap a hév, és képtelen vagy a bevált módszereket alkalmazni – jobb, ha tudomásul veszed: Te is lehetsz szerelmes néha.


Bak - Szűz
Nyugodt, gyakorlatias kapcsolat – semmi hév vagy lángoló szenvedély, ám annál több béke és egyetértés. Néha ugyan elhangzik egy-két hangos szó – mindketten könnyen „felhúzzátok" magatokat –, de az alapvető dolgokban meg tudtok egyezni, s így ritkán merül fel komolyabb probléma. Társad megbízható, gondos és megfontolt, amit Te igen nagyra tartasz. Gyakran vagytok kettesben otthon, és átadjátok magatokat a hétköznapok nyújtotta örömöknek.


Bak - Mérleg

Inspiráló kapcsolat. Lefegyverez társad kedvessége és őszintesége, míg Te rendíthetetlenségeddel imponálsz egy Mérlegnek. Feldob a másik ötletessége, erőt merítesz hitéből, és csodálod azért, amiért olyan lelkesen kitart az álmai mellett. Törődik veled, nem engedi, hogy elkeseredj, mindig van hozzád egy-két kedves szava. És attól sem kell tartanod, hogy társad félreért – olyan embert találtál, aki igazán figyel rád minden pillanatban.


Bak - Skorpió
Érdekes, de feszült kapcsolat. Tiszteled a Skorpió fegyelmét, elbűvöl, ahogyan bánni tud az emberekkel (veled is!), bár misztikus hajlamaival nem tudsz mit kezdeni, sőt, ez néha meg is riaszt. Inkább a tudományosan megalapozott dolgokban hiszel, és bánt, hogy társad ezzel nem ért egyet, ezért gyakran gúnyolódsz a másik érvein – amivel persze kiásod a csatabárdot, és számíthatsz a megtorlásra.


Bak - Nyilas
Tanulságos, ösztönző kapcsolat. Egy Nyilas hihetetlen ötletességgel tartja kézben a kormányrudat, bár néha kissé heves, amit a Te józanságod féken tart. Előfordul ugyan, hogy nem értetek egyet – társad ravaszságán gyakran felháborodsz, bár be kell látnod, hogy az eredményesebb, mint az általad kitaposott utak. Így ketten együtt éppen jó irányba mentek: sikeres lesz az „együttműködés", boldog és elégedett a kapcsolat.


Bak - Bak
Komor, megpróbáltatásokkal teli kapcsolat. Vállvetve támogatjátok egymást, ha aggódni kell, és gyakran egyformán sötéten látjátok a dolgokat. Ez azonban talán nem is jelent hátrányt, sőt!  Az, hogy mindig a legrosszabbra számítotok, csak még konokabbá, szívósabbá tesz titeket. Amennyiben célotok megegyezik – vagy legalább nem keresztezitek egymás útját –, sikeres lehet az együttélés, és elégedettek lesztek a másikkal.


Bak - Vízöntő
Vidám, baráti kapcsolat. Egy Vízöntő nem hagyja, hogy búskomorságba süllyedj – nem vesz komolyan, amikor a „sötét jövőről" szónokolsz, és egyenesen kinevet, ha sápítozni kezdesz. Nógat, ha túl lassú vagy, meggyőz, hogy nincs lehetetlen, és ettől szárnyakra kapsz. Persze csak holmi bagoly-szárnyakra, s így józanságoddal társadnak is segítesz, hogy ne legyen túl bohém. Kedvesed gyakran megnevettet, ami ritkaság, s mint olyan, megbecsülendő.


Bak - Halak
Szeretetteljes, meghitt kapcsolat. Egy Halak erős kezekre, támaszra talál benned, Te pedig szívesen veszed, ha valakit védelmezhetsz. Néha ugyan fáraszt, hogy társad ennyire félénk és kiszolgáltatott, sőt feldühít, amikor valamit nem mer megtenni. Bizony, ki is bukik ilyenkor belőled néhány keresetlen szó, amivel nagyon megbántod a másikat. Tudomásul kell vennetek egymás korlátait – ne várj túl sokat, s akkor biztosan nem csalódhatsz.


Vízöntő - Kos

Feszültségekkel teli, de inspiráló kapcsolat. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Viharos szerelem, szenvedélyes veszekedések, látványos kibékülések – csak bírnod kell a tempót! Mindeközben kölcsönösen tisztelitek a másikat (persze, leginkább titokban!), és sokat tanultok a háborúsdiból: hogy a harc is lehet nemes, és még annál is nemesebb a béke.


Vízöntő - Bika
Kellemes, biztonságos kapcsolat. Hasonlók az elvárásaitok mind érzelmileg, mind egzisztenciálisan. A különbség talán annyi, hogy Te inkább a józan eszedben bízol, míg társad a megérzéseire hallgat, s ez néha vitákhoz vezet. Mindketten szorgalmas, törekvő, keményen dolgozó emberek vagytok, sokra vihetitek, ha azonos célokért hajtotok. Néha azért lazíts egy kicsit, és ne legyél olyan szigorú – megérdemlitek a ritka, de fényűző pillanatokat.


Vízöntő - Ikrek

Vidám, baráti kapcsolat. Egy Ikrek mindig kapható a Te kedvenc időtöltésedre: a szellemi játékokra. Legalább olyan gyorsan forog az agya, mint Neked, sőt, elképesztő ismeretekkel rendelkezik, amivel lenyűgöz, s egyszersmind folyton fel is bosszant. A világról általában ritkán egyezik a véleményetek, mások a szükségleteitek, a vágyaitok, de a humor és a nagy beszélgetések mindezen átsegíthetik a kapcsolatotokat.


Vízöntő - Rák

Viharos kapcsolat. Vonzódtok egymáshoz, mint az ellentétek általában. Te tekintélyt parancsoló, öntörvényű ember vagy, ráadásul jóval erősebb akaratú, mint egy Rák, és ezzel tisztában vagy. Társadat azonban bántja, hogy mindig az történik amit Te akarsz, s bár látszólag „engedelmeskedik", mindezt nagyon zokon veszi. Elégedetlen és rosszkedvű, amit Te gyakran nem is értesz – a békesség kedvéért figyelj jobban oda.


Vízöntő - Oroszlán
Kölcsönösen imponáló kapcsolat. Nagyra értékelitek, tisztelitek egymást – bár inkább úgy, mint ellenfelek, semmint szerelmesek, ám ha ebből szerelem lesz, az annál lángolóbb. Mintha egy tigris és egy oroszlán állna párba... Találnotok kell egy közös életteret, tisztáznotok kell az erőviszonyokat, de kénytelenek vagytok tudomásul venni, hogy egyikőtöké sem lehet a hatalom – osszátok be inkább úgy, hogy éjszaka Te parancsolsz, nappal pedig a párod.


Vízöntő - Szűz
Jól működő kapcsolat. Egy Szűz fejet hajt neked, mert jó „katona", s így végre kamatoztathatod hadvezéri adottságaidat. Remek párost, ütőképes hadsereget alkottok – szinte verhetetlenek vagytok így együtt, feltéve, ha külső ellenséggel harcoltok. Társad alkalmazkodó, hűséges, maradéktalanul végrehajtja a kéréseidet, de ne élj ezzel vissza. És néha engedd, hogy osztozzon ő is a dicsőségben – igazán megérdemli.


Vízöntő - Mérleg
Különleges, értékes kapcsolat. Sokra tartod a Mérlegek önzetlenségét, hősiességét, és imponál Neked, hogy olyan szilárdan hisznek abban, amit fontosnak tartanak. Ez néha problémát is jelent, hiszen társad egykönnyen nem adja be a derekát, sőt, bizonyos dolgokban hajlíthatatlan. Ne erőszakoskodj, engedd, hogy a másik a saját útját járja. Hamarosan úgyis visszatér, hiszen Te jelented neki az éltető erőt, a vidámságot.


Vízöntő - Skorpió
Nehéz kapcsolat. Sehogyan sem jutsz dűlőre egy Skorpióval: nem érted, mit miért tesz, és hogy miért nem hatnak rá azok módszerek, amik máshol beválnak. Egy idő után nem firtatod a dolgot, társad „fullánkja" is hidegen hagy, de talán éppen ettől áll helyre a béke: nem bántjátok egymást, mert a másikról úgyis minden lepereg. Fegyelmezett, erős, intelligens emberek vagytok – nagy dolgokat vihettek végbe, ha összefogtok.


Vízöntő - Nyilas
Érdekes, izgalmas kapcsolat. Egy Nyilas társasága üdítő és szórakoztató, és mivel legalább olyan merész ember, mint Te, benne van minden kalandban. Mindkettőtöknek vág az esze, és képesek vagytok követni egymás gondolatmenetét (amit nagyra értékelsz, hiszen ez ritka!). Társad talán néha túl heves, de Te hideg józanságoddal lehűtöd, és fordítva: a másik optimizmusa fellelkesít, és átsegít a komorabb napokon.


Vízöntő - Bak
Nyugodt, visszafogott kapcsolat. Egy Bakhoz képest Te bohém és könnyelmű vagy, társad szerint néha szinte meggondolatlan. Ő két lábbal a földön jár, megfontol minden egyes lépést, mert mindig a legrosszabbra számít. Te persze a baljós intelmeket nem veszed komolyan, és olyan szilárd meggyőződéssel hiszed, hogy a lehetetlenre is képes vagy, hogy még egy Bakot is vágtára ösztönzöl. Erős szövetséggé válhat ez a kapcsolat.


Vízöntő - Vízöntő

Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat – minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb egy feladat. Hát ez most az lesz! Folytonos harc, hogy ki kerekedik felül, ki az ügyesebb, a szellemesebb, kinek jár gyorsabban az agya. Túl sok békés pillanatra tehát ne számíts, ám annál inspirálóbb, tanulságosabb lesz ez a kapcsolat.


Vízöntő - Halak
Szelíd, kényelmes kapcsolat. Egy Halak borzongva csodál: lesi minden mozdulatodat, ugrásra készen várja kívánságaidat, és zokszó nélkül megtesz mindent érted. Cserében a védelmedre vágyik, anyagi és érzelmi biztonságra. Társad nem kedveli túlzottan a kalandokat, nem szívesen megy bele minden őrültségbe, csak, ha Te erőszakkal belerángatod. Az azonban már nem az ő világa – ne kívánj tőle túl sokat.


Halak - Kos

Gyakori, jól működő kapcsolat. Társad olyan, amilyenre neked szükséged van: talpraesett, jó fellépésű – az az ember, aki mindig feltalálja magát, ha baj van. Vakon megbízol benne, bár gyakran rettegsz az újabb és újabb vad ötletektől, ami a Kosok oly jellegzetes sajátja. Örömmel veszed tudomásul, hogy kedvesed „viseli a nadrágot" – boldogan és odaadóan teszel eleget a kívánságainak.


Halak - Bika
Szerencsés kapcsolat. Mindkettőtök legnagyobb vágya és célja az életben, hogy meleg, barátságos fészket, igazi otthont teremtsetek. Szeretitek a nyugodt, kényelmes estéket, a vasárnapi ebédeket, a családi kirándulásokat. Nem kedvelitek azonban a változtatásokat, a járatlan utakat, ezért félő, hogy megreked egy ponton a kapcsolat. Ráadásul igen-igen féltékenyek vagytok mindketten – jobb, ha elkerülitek az efféle civakodásokat.


Halak - Ikrek
Nehéz, de érdekes kapcsolat. Egy Ikrek arról híres, hogy szerinte „mindenhol jobb, mint otthon", s ez Téged a végletekig kiboríthat. Hosszú távon persze kiderül, hogy kedvesednek valójában nagyon is fontos, hogy legyen egy barátságos otthona, egy türelmes és szerető társa, aki mindig hazavárja. Ez a felismerés azonban csak a sok magányos este, álmatlan éjszaka és a kitartó szerelem jutalma.


Halak - Rák
Harmonikus, bár nem túl gyakorlatias kapcsolat. Társad, éppen úgy, mint Te, romantikus és álmodozó, nem kedveli az anyagi dolgok terhét – a családfenntartó szerepét ezért önként egyikőtök sem vállalja. Idővel persze kiderül, hogy melyikőtök alkalmasabb erre a feladatra, s a probléma magától elrendeződik. Minden másban – különösen a művészetek iránti rajongásban – remek köztetek az összhang.

Halak - Oroszlán

Végletes, szenvedélyes kapcsolat. Tetszik Neked az Oroszlánok magabiztos fellépése, játékossága, jókedve, bár néha durvának tartod egy-egy „beszólásukat", a nagyjeleneteiktől pedig egyenesen irtózol. Bánt az is, hogy társad nem méltányolja kellőképpen a Te figyelmességedet, sőt, magától értetődőnek tartja. Mindezek ellenére kedvesed kívánságainak maradéktalanul eleget teszel, hiszen nem lehet neki ellenállni – és valljuk be, nem is akarsz.


Halak - Szűz
Kellemes, megbízható kapcsolat. Örülsz, hogy olyan társat találtál, aki hasonlóan igényes önmagára és környezetére: csinos és ápolt, elpakol maga után, és nem hagyja a szennyes edényt napokig a mosogatóban. Boldogan merültök el a lakberendezés rejtelmeiben és a szombat délelőtti nagytakarításokban, de a hétköznapok egyéb dolgaiban is jól kijöntök – leszámítva a sértődött, féltékeny kirohanásokat, amire mindketten hajlamosak vagytok.


Halak - Mérleg

Meghitt, szeretetteljes kapcsolat – igazi oltalmazóra, őrangyalra találtál! Kedvesed gyengéd, féltő gondoskodással vesz körül, mindenben segít, tanácsokkal lát el, sőt, gyakran magára is vállalja egy-egy feladatodat. Ez végtelen boldogsággal és bizalommal tölt el, de egyben túl kényelmessé tesz – lassan ki sem dugod az orrod társad védőszárnyai alól. Legyél egy kicsit bátrabb és önállóbb, s így nemcsak a szeretetet, de az elismerést is kivívod majd.


Halak - Skorpió
Szélsőséges, bizonytalan kapcsolat. Társad titokzatos és kiszámíthatatlan, gyakran azon kapod, hogy olvas a gondolataidban. Ez egyrészről tetszik Neked, és borzongva csodálod, másrészről kicsit feszengsz miatta, és még a szokottnál is óvatosabb leszel. Utólag persze kiderül, hogy minden óvatosság hiába – mire észbe kapsz, már régen azt teszed, amit társad akar. Teljesen a befolyása alá kerülsz, a „hálójában vergődsz", ami azért nem is olyan kellemetlen, igaz?


Halak - Nyilas
Ideális kapcsolat. Társad népszerű és vidám ember, kellő pénzügyi érzékkel és ambícióval megáldva. Az anyagi gondokat tehát letudhatod, s ezért nagyon hálás vagy kedvesednek – cserében otthon odaadóan gondoskodsz róla. Még azt is elnézed, hogy néha „kirúg a hámból" és csak hajnalban jön haza, ám előbb-utóbb kiborulsz a sok átvirrasztott éjszaka után. Ilyenkor egy darabig megint béke és rend van, de bele kell törődnöd: csak egy darabig...


Halak - Bak
Kiegyensúlyozott, tartós kapcsolat. Egy Bakban megbízható, fegyelmezett társra találtál, aki erős kezekkel tartja a kormányrudat. Ez megnyugvással tölt el, és inspirál, hogy hasonló kitartással végezd saját dolgaid. Soha nem leszel ugyanolyan céltudatos – hiszen egy Bak a maga szívós módján legyűr minden akadályt –, kedvesed mégis jó hatással van rád: nyugodtabb vagy, ritkábban keseredsz el; és ha mégis, van, ki vigasztaljon.


Halak - Vízöntő
Izgalmas, kockázatos kapcsolat. Kockázatos, hiszen kedvesed mellett Te úgy érzed, minden nap a bőröd viszed vásárra. Elképesztő és különc ötletei ellenére társad nagyon is földön jár: racionális és gyakorlatias, s ezzel rengeteg gondot levesz a Te válladról. Néha ugyan kicsit zsarnoki, s mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze, de mindezért kárpótol Téged: elbűvölő és csodálatraméltó. S Te mit tehetnél mást – csodálod.


Halak - Halak

Óvatos, tapogatózó kapcsolat. Mindketten nagyon bizalmatlanok és törékenyek vagytok, rettentően féltek a csalódásoktól. Egyikőtök sem szeret egyedül dönteni, nem kezdeményez soha, s ezért a hétköznapokban számtalan nehézségre számíthattok. Ösztönösen olyan emberhez vonzódtok, aki nálatok jóval magabiztosabb és határozottabb, ezért az a legjobb megoldás, ha a fontosabb helyzetekben megkérdeztek egy kívülálló harmadikat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

skorpió

(Szilvi, 2012.04.02 17:03)

Ez most komoly???? Szóval a skorpió nőhöz senki se illik???? Jajj de biztató..

Re: skorpió

(nonim, 2014.05.05 21:08)

Egyesek utálják a Skorpiókat. Ez van. :-)

Bátya Mészáros l.u.32.6351

(Varga Annamária, 2013.12.19 14:32)

Olvasom pár horoszkpjuk igen észrevételek fiyelés odafigyelés alapján dolgozom mint hallás csökkent szerintem lehetségesek amit olvastam.

kisvirag82@yahoo.com

(@@@, 2012.06.17 18:42)

nem mindegy hogy kos -nyilas vagy nyilas -kos,mert egyik parositas szerint nagyon osszeillenek a masik szerint meg nem, akkor most melyik az igaz???? :D :D

****

(:), 2011.05.09 18:35)

Hú, ezek nagyon jók:)

Magánnyomozó Magánnyomozás Bizalmatlan?

(Követés Megfigyelés Hűtlenség, 2008.05.28 10:44)

Magánnyomozó Magánnyomozás Bizalmatlan?
Bizalmatlan? Követés Megfigyelés Hűtlenség
Gyermekvédelem
www.leleplez.hu/hutlenseg.html
www.leleplez.hu/informacio.html
www.leleplez.hu/diszkrecio.html
www.leleplez.hu/megfigyeles.html
www.leleplez.hu/elveink.html